Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Markus Agentur og Service Røsåsen, heretter benevnt som Toten gris.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Toten gris og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, informasjon, bokføring.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du fullføres et kjøp i vår nettbutikk, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Når du bestiller varer gjennom nettsiden vår ber vi om følgende informasjon:
– Navn
– Leverings- og fakturaadresse, inkludert adresse, telefonnummer og e-postadresse
– Kortopplysninger hvis du velger å betale med kort.

 

Hva gjør vi med informasjonen du oppgir:

Vi bruker denne informasjonen for å kunne planlegge levering til din adresse, komme i kontakt med deg før levering, samt til å sende deg ordrebekreftelse og/eller faktura.

 

Hva tar vi vare på av denne informasjonen:

Hvis du har betalt med kort ved bestilling lagres ikke kort- og kontonummeret ditt av Toten gris, men hos de som eier betalingsløsningene. Vi bruker Stripe for betaling over nettet.

Ordrehistorikken din (navn, kontaktinformasjon og hvilke varer du bestilte) lagres i administrasjonssiden for nettbutikken vår, i regnskapssystemet vårt og på kjørelister for distribusjon internt hos oss. Vi deler ikke denne historikken med andre.

Vi vil heller ikke selge, distribuere eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn og sms med sporingsnummer. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å forbedre brukeropplevelsen din og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.